O meni

Juraj Močilac

Tko je Juraj Močilac?

Uvijek zaštekam kad se trebam opisati u nekoliko riječi ili redaka jer taman kad pomislim da sam spoznao tko sam i što me čini kao osobu u cijelosti, shvatim da sam se promijenio i da ću se nastaviti mijenjati. Pa se tako sjetim da je osobnost fluidna i nestalna i da se ne mogu ograničiti tek na nekoliko atributa.

Ono što je konstanta u mom životu svakako su kava, pisanje i kreativno izražavanje. Volim testirati svoju kreativu i koketirati s mnogim njezinim područjima. Volim istraživati i mijenjati svoje interese, ali i pronalaziti nove.

Ljubav prema kuhanju dogodila se u nešto kasnijoj fazi mog života kad sam na hranu prestao gledati samo kao na sredstvo uklanjanja gladi i osvijestio čitavu kulturu koja stoji iza toga. Hrana je umjetnost ako je takvom napraviš.

Veganstvo mi je došlo prirodno i nije se dogodilo preko noći. Uživam u bezgrešnim slastima veganske prehrane i dijelim ih s drugima.

Volim prirodu, jesen i toplinu jesenskih boja. Volim dobru knjigu i još bolje društvo. Znatiželjan, svestran, izgubljen. Svoj.